lørdag den 24. august 2013

Skalotte Med I Byen?, Hey Pasta Selv! og Hvad Ærter?

- Det er nogle af de skilte og ordsprog du kan støde på til Arla Food Fest i Kongens have i denne weekend. Festivalen hylder den danske families madglæde og giver børn, unge og deres forældre mulighed for, at gå på opdagelse i spændende kulinariske universer, deltage i Madmodsløb, teste deres viden omkring Nøglehullet, være med i DM i madpakker, bevæge sig stærk med Kræftens Bekæmpelse, blive udfordret på deres smagsløg, møde madskolerne, blive kloge på madspild og meget mere.

Jeg deltog i Arla Food Fest som frivillig, da jeg er en del af Team Nøglehul, der formidler viden omkring Fødevarestyrelsens grønne Nøglehulsmærke. Nøglehullets mål er at gøre det lettere at vælge sundt i indkøbssituationen.

Fødevarestyrelsens stand, hvor du kan møde Nøglehullet og løse en tip en 13'er og dermed se, hvor godt du kender Nøglehullet samt prøve forbrændingslegen, hvor man skal yde, før man kan nyde ;)

Klar til en dag på Arla Food Fest med armbånd og Nøglehuls-tattoo.

Affalssortering opdelt i madaffald og ikke madaffald!

Standen Frugt fra Lilleø, hvor du kan udfordre dine smagsløg og se, om du kan smage forskel på årets første danske æbler og på most af flere forskellige sorter.

Hos standen Resteranten kan man bruge sin kreativitet og sanser til at blive klog på madspild. Her finder du også Madgarderoben, hvor din mad opbevares køligt, indtil du skal hjem igen.

Hos mælkebaren kan du nyde et glas koldt økomælk fra Arla.

Hvis man er mellem 10 og 14 år og er vild med at prøve noget nyt og finde på, så kan man blive ”Ko-Creator” for en dag med Arla’s Innovations Team. 

Arlas Ko-Creater laboratorie.

Arla Food Fest har åbent fra 10.00.-18.00. og entréen koster 50 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...