fredag den 8. november 2013

Grab´n´Cook


Grab’n’Cook er et nyt initiativ udviklet i samarbejde med Timm Vladimirs Køkken. Konceptet henvender sig til den, der gerne vil have mulighed for nemt og hurtigt at lave aftensmad fra bunden og få lidt ekstra inspiration til hverdagsmaden.

Idéen er, at alle råvarerne til et bestemt middagsmåltid er afmålt og pakket i en pose. Der er i retterne fokus på økologi, kvalitet og råvarerkendskab. Derudover fokuserer konceptet på øget dyrevelfærd og på at reducere det stigende madspild fra de danske køkkener.

Poserne kan købes på Nordre Frihavnsgade 22 og ved bagageudleveringen i Kastrup Lufthavn. Sidstnævnte er da virkelig et genialt sted, at implementere et koncept som dette. - Kommer du sent hjem fra en flyrejse, har du her muligheden for, at undgå fastfood-fælden eller at besøge pølsevognen ved bagagebåndene.


Du kan læse mere om konceptet HER.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...