tirsdag den 7. oktober 2014

Madspildsevent på Rådhuspladsen

Sammen Mod Madspild 2013

Sammen Mod Madspild 2013

Torsdag d. 9 oktober skydes madspilds-eventet Sammen Mod Madspild - United Against Food Waste i gang. Eventet afholdes for andet år i træk og finder sted på Rådhuspladsen fra kl. 14.00-17.00. 

Sammen Mod Madspild er rettet mod både forbrugerne og detailhandlen og har til formål, at nedbringe den gode, spiselig mad, der hver dag smides ud i hjemmet og i supermarkedet. 
En ny undersøgelse fra Miljøstyrelsen peger på, at madspildet fra detailhandlen udgør en større mængde end hidtil antaget. En stor del kan henføres til samarbejdet mellem detailhandel og forbruger. Eksempelvis når supermarkedet imødekommer kundens ønske om et bredt udvalg, men ender med ikke at få udsolgt.

Hele eftermiddagen vil der blive lavet lækker mad af overskudsvarer, så de besøgende kan smage, at mad der karakteriseres som madspild hverken er muggent eller uappetitligt. Jeg deltog i eventet sidste år og skrev også dengang lidt om det her på bloggen - Sammen Mod Madspild.

Sammen Mod Madspild 2013

Eventet er arrangeret i samarbejde med Coop, Hotel- og Restaurantskolen, Rema 1000, Projekt Hjemløs, Meyers Madhus, Katrine & Alfreds Tomater, WWF Danmark og Miljøpunkt Indre By.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...