torsdag den 28. februar 2013

Copenhagen Food Fair 2013

Den sidste uge har der været fødevaremesse i Bella Centeret. Jeg besøgte messen i tirsdags, hvor det var øko-dag med temaet "Økologi på køkkenvejen". 

Temaet var valgt på baggrund af den store interesse hos både private og offentlige kantiner, storkøkkener samt restauranter for at opnå det økologiske spisemærke, og med regeringens målsætning om, at 60 pct. af maden i alle offentlige køkkener i 2020 skal være økologisk.

Økologisk Landsforening havde arrangeret en stor økologisk fællesstand med mere end 40 økologiske virksomheder. - Standen var spækket med nye impulser og lækre økologiske produkter og råvarer. 
Derudover bød arrangementet på lanceringen af den økologiske kogebog ”Omtanke i store gryder”, der er målrettet storkøkkener og kantiner, en øko pop-up restaurant, foredrag, ØKO Speed-dating og meget mere. 

Snapasbaren, hvor Herman Rasmusson serverede små nordiske mundfulde, der kombinerede råvarer og smag med snaps i et elegant nydesignet bud på en nordisk tapas. 

 Urban gardening inspiration.

Smagprøver fra kogebogen "Omtanke i store gryder".

Lækre smagsprøver.

Lækker frokost serveret af Hotel- og Restaurantskolen inden Kost & Ernæringsforbundet/Økologisk Landforening holdt foredrag om implementering af det økologiske spisemærke i daginstitutioner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...