onsdag den 30. januar 2013

14 hurtige ideer, der kan give dine kedelige rester nyt liv

  • Chili con carne kan blive til lækre empanadas.
  • Bolognaise kan blive til lasagne, fyld på din pizza eller bages i ovnen som fyld i en udhulet squash eller peberfrugt.
  • Stegen kan blive til sandwichfyld eller rustik carpaccio.
  • Aftenens gryderet kan blive til fyld i lækre pirogger.
  • Kylling i karry kan bruges som fyld i samosas.
  • Kogt fisk kan blive til lækre fiskefrikadeller.
  • Rugbrød kan skæres i tynde stænger, ristes og spises med en lækker avocadodip eller blive til sprøde croutoner på toppen af din salat.
  • Daggammelt brød kan blive til lækre bruschetta med tomat, hvidløg og olivenolie.
  • En rest af pastaskruer kan bruges til macaroni & cheese med et twist af porre eller fennikel.
  • Ris kan steges med æg, soja, grøntsager eller bruges i en lækker grøn rissalat.
  • Couscous og bulgur kan bruges i en dejlig tabouleh salat med masser af mynte, nødder, tomat og agurk.
  • En lille rest salat kan syltes i eddike med sukker og blive til lækre salat pickles.
  • Rodfrugter kan blendes til en cremet suppe eller mos.
  • Kødet fra en friskpresset juice kan få nyt liv i en kødsovs, i bolledejen eller i karrysovsen. Husk at fjerne kernehuset, inden du presser juicen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...