onsdag den 30. januar 2013

Kogte krabbeklør

Jeg er netop gået i gang med at koge 5 kg krabbeklør. Det er kløer fra danske taskekrabber, som jeg har købt hos min lokale fiskehandler.
Taskekrabberne har sæson fra april til november, men krabbekløer fås hele året. 

image

INGREDIENSER

5 kg krabbeklør
Ca. 2 spsk sorte peberkorn
1 håndfuld salt
2 bundter frisk persille
Ca. 6 fed hvidløg
3 løg 

TILBEREDNING

Krabbeklørene kommes i en gryde og dækkes med vand.

Persillen skylles, løgene pilles og skæres i store stykker og hvidløgene skæres i grove stykker. Persille, løg og hvidløg kommes i gryden sammen med salt og peberkorn.

Klørene koges i 5 min. og køles efterfølgende af i lagen. Derefter sættes de i køleskabet, hvor de hviler i lagen natten over.

TILBEHØR

Aioli og et lækkert brød.

/ Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...