14 hurtige ideer, der kan give dine kedelige rester nyt liv
- Chili con carne kan blive til lækre empanadas.
- Bolognaise kan blive til lasagne, fyld på din pizza eller bages i ovnen som fyld i en udhulet squash eller peberfrugt.
- Stegen kan blive til sandwichfyld eller rustik carpaccio.
- Aftenens gryderet kan blive til fyld i lækre pirogger.
- Kylling i karry kan bruges som fyld i samosas.
- Kogt fisk kan blive til lækre fiskefrikadeller.
- Rugbrød kan skæres i tynde stænger, ristes og spises med en lækker avocadodip eller blive til sprøde croutoner på toppen af din salat.
- Daggammelt brød kan blive til lækre bruschetta med tomat, hvidløg og olivenolie.
- En rest af pastaskruer kan bruges til macaroni & cheese med et twist af porre eller fennikel.
- Ris kan steges med æg, soja, grøntsager eller bruges i en lækker grøn rissalat.
- Couscous og bulgur kan bruges i en dejlig tabouleh salat med masser af mynte, nødder, tomat og agurk.
- En lille rest salat kan syltes i eddike med sukker og blive til lækre salat pickles.
- Rodfrugter kan blendes til en cremet suppe eller mos.
- Kødet fra en friskpresset juice kan få nyt liv i en kødsovs, i bolledejen eller i karrysovsen. Husk at fjerne kernehuset, inden du presser juicen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar